FOTO: null

Kako prenosi agencija AP, agent Vemund Torkildsen pronašao je poveću sumu novca ispod kamina dok je prijatelju pokazivao novi stan koji je kupio u Oslu pre dve nedelje.

Pokušavajući da utvrde da li kamin može da se premesti u drugu sobu, oni su podigli kamenu ploču. Ispod ploče pronašli su kovertu sa skoro 350.000 kruna (oko 38.000 dolara). 

"U prvom trenutku počeli smo da slavimo kao da smo dobili na lutriji. Ali onda sam pomislio da to nije moj novac", rekao je Torkildsen (27), prenosi AP. 

On je kupio stan od norveške fondacije za borbu protiv bolesti raka "Kreftforeningen", pa je odlučio da pronađenih 38.000 dolara ode upravo ovoj fondaciji. 

"Bilo bi fino otići negde na odmor. Ali taj novac nije moj i dobar je osećaj dati novac fondaciji koja se bori protiv raka", rekao je on. 

Fondacija je potvrdila da je dobila novac od Torkildsena. dok su mnogi ljudi kada su čuli šta je uradio izjavili da je učinio jako lepu i humanu stvar. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )