FOTO: null

Valetina Mec, naša sugrađanka iz Bijeljine, pjesmom "Jutro" Jelene Tomašević se 24. oktobra predstavila u emisiji "Pinkove zvezdice". Svojom interpretacijom oduševila je žiri i dobila svih pet glasova, gdje je prošla u drugi krug takmičenja. Niko od učesn

1. Ko vas je prijavio na takmičenje "Pinkove zvezdice"?

- Oduvijek sam željela i voljela da nastupam na festivalima, koncertima, priredbama. Na takmičenje "Pinkove zvezdice" me prijavila nastavnica Milka Tomić, a to je izgledalo ovako: "Valentina! Prijavila sam te na "Pinkove zvezdice".

U prvi mah nisam povjerovala da će me pozvati, ali sam u sebi ipak gajila nadu da telefon zazvoni. I desilo se! Pozvali su me na prvo snimanje. Utisak: FENOMENALAN!

2. Da li ste imali tremu, s obzirom da znate ko je u žiriju i koliko  vas ljudi  gleda i sluša?

- Ja nisam veliki tremaroš, niti sam se plašila žirija, ali kao i kod svakog drugog postoji pozitivna trema i onog momenta kada se vrata od scene otvore, trema nestaje. Mislim samo na pjevanje.

3. Pored porodice, veliku podršku ste imali i od svoje nastavnice muzičkog Milke Tomić?

- Da, pored mame i tate nastavnica mi je najveća podška. U svemu je pomno slušam, da li to bile kritike ili pohvale.

4. Koliko truda ulažete u sebe, koliko je to vježbanja dnevno, kako to uopšte funkcioniše?

- Za svaki uspijeh treba uložiti dosta truda i rada. Nas dvije, mogu slobodno da kažem, kada god imamo vremena ne gledamo ni vrijeme, ni vikend, ni praznik, mi radimo. Obično se zanesemo u pjevanju da nam je žao kada tome dođe kraj.

5. Već duže vrijeme se bavite pjevanje, gledali smo vas i uz Ansambl "Bisernica", koliko je iskustva donijelo i to?

- Igrajući u folkloru do skora, i ta vrsta muzike, gdje se čuva izvorna pjesma i tradicija, me privukla i dosta sam lijepih nastupa i trenutaka prošla sa ansamblom "Bisernicom".

6. Sremate li se za drugi krug takmičenja, s kojom numerom nastupate?

- U drugi krug ulazim sa jako zahtjevnom pjesmom, ali to neću sada otkriti.

7. Kakvi su Vam planovi za budućnost?

- Plan mi je da nastavim dalje u muzičkom pravcu i da se bavim muzikom u budućnosti.


Valentina Mec,  je dokaz da se samo upornim radom stiže do uspjeha i cilja. Mi se ovom prilikom možemo samo  zahvaliti Valentini na odvojenom vremenu za portal InfoBijeljina i poželjeti joj dosta uspjeha u drugom krugu, i obećati da ćemo njene uspjehe pratiti i dalje.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )