FOTO: null

Iz specijalističkog centra “Gala Medica” u Bijeljini s ponosom najavljuju dolazak jednog od najboljih internista-reumatologa sa VMA u Beogradu, dr Silvije Stević Carević koja se bavi reumatskim bolestima (bolestima mišićno-skeletnog sistema i sistemskim autoimunim bolestima).

Dr Stević Carević je završila Medicinski fakultet u Beogradu1999. godine, a specijalizaciju iz oblasti interne medicine 2006. godine na VMA u Beogradu.

Od 2009. godine pa do danaszaposlena je na Klinici za reumatologiju i kliničku imunologijuna VMA u Beogradu. Dugogodišnji je član Udruženja reumatologa Srbije, kao i Sprskog lekarskog društva. Dr Stević Carević je jedan od stalnih predavača na redovnim sastancima Reumatološke sekcije Srpskog lekarskog društva ispred Klinikeza reumatologiju Vojnomedicinske akademije. 

Dr Silvija Stević Carević će obavljati preglede pacijenata 22.12.2018. godine u ZU specijalističkom centru “Gala Medica” u Bijeljini, te pacijenti mogu zakazati svoje preglede.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )