FOTO: null

Na 14. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu Interagro 2015, u Bijeljini, koji je danas zatvoren, nagradu za sveukupan sajamski nastup dobila je kompanija Boksit Milići.

Za uspješnu sajamsku saradnju priznanje su dobili Privredna komora Beograda i Privredna komora Republike Srpske - Područna privredna komora Bijeljina.

Među 120 izlagača za najljepše uređen štand nagrađena je Poljoprivredna i medicinska škola u Bijeljini.

Udruženja žena "Beli anđeo" i "Unikatne rukotvorine" iz Bijeljine koji su debitovali na ovogodišnjem Sajmu poljoprivrede dobili su priznanje za podršku ženama u preduzetništvu.

Gosti iz Italije dobili su sajamsko priznanje za najbolji nastup među inostranim izlagačima.

Na sajmu Interagro 2015 novosti u agraru prikazali su izlagači iz Republike Srpske, Federacije BiH, Srbije, Hrvatske Italije i Austrije.

Za tri sajamska dana učesnici i posjetioci imali su priliku da vide i brojne prezentacije i da na naučnim savjetovanjima i tribinama razmijene iskustva i novosti u oblasti agrara.

Interagro 2015 održan je u savremenom privrednom kompleksu Agrotržnog centra "Knez Ivo od Semberije", na 2.500 metara kvadratnih zatvorenog i na oko 4.000 metara kvadratnih otvorenog izložbenog prostora.

Organizator Poljoprivrednog sajma u Bijeljini je preduzeće "Grad", a pokrovitelji sajma su Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske, Ministarstvo za ekonomske odnose i spoljnu trgovinu BiH i grad Bijeljina.

Ovogodišnji partner sajma bila je Privredna komora Beograda.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )