FOTO: InfoBijeljina.com

U Okružnom privrednom sudu u Bijeljini završeno je ročište po prijedlogu za pokretanje stečajnog postupka nad a.d Žitopromet Bijeljina, a ovo preduzeće bi uskoro trebalo dobiti novog vlasnika.

Predlog za pokretanje postupka podnijeli su radnici Žitoprometa krajem juna mjeseca, nakon neuspjelog sastanka sa većinskim vlasnikom preduzeća Slobodanom Pavlovićem.

Pres konferenciju za 13.30 zakazao je advokat Miloš Stevanović pravni zastupnik Sindikalne organizacije Žitoprometa i zastupnik koji će voditi ovu investiciju, kada će, kako InfoBijeljina saznaje, saopštiti da će ovo preduzeće dobiti novog vlasnika te kakva je dalja sudbina oko 120 zaposlenih radnika, kojima se po osnovu plata i doprinosa duguje oko 1.500.000 KM.

InfoBijeljina takođe nezvanično saznaje da će novi vlasnik biti firma „Pavgord“ iz Foče, koja je, podsjetićemo, u julu kupila i akcije Pavlović International Banke.

 

 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )