FOTO: InfoBijeljina.com

Osnovano 1949. godine, preduzeće „Bijeljina put“ d.o.o. danas je jedno od rijetkih primjera preduzeća čiju je tradiciju spasila uspješna privatizacija. Akcenat na opštem interesu omogućio je ovom timu uspješno poslovanje i mogućnost stalnog ulaganja u znanje i stručnost svojih radnika, ali i savremenu tehnologiju i mehanizaciju.

Tim od 170 zaposlenih radnika i 26 jedinica mehanizacije sa kompletnom zimskom opremom, koja je protekle godine obnovljena, budno prate stanje na terenu i uspješno održavaju široku putnu mrežu od oko 700 kilometara magistralnih i lokalnih puteva.

U to smo se i sami uvjerili. Ekipa portala Info Bijeljina provela je dan sa putarima na terenu.

Svako vozilo pokriva oko 30 kilometara putne mreže. Prioritet tokom snježnih padavina imaju magistralni putevi gdje je veća frekvencija saobraćaja, no za njima ne zaostaje ni svakodnevno čišćenje lokalnih puteva.

U ovu zimsku sezonu ušli su spremni. Sa oko 2.000 tona industrijske soli i oko 4.000 tona abrazivnog materijala, Bijeljina put ima kapacitete za uspješno održavanje putne mreže do kraja ove sezone.  

Od preventivnog djelovanja do izvršenja najsloženijih zadataka

A uspješan rad ovog preduzeća vidljiv je 365 dana u godini, kroz izgradnju, rekonstrukciju i asfaltiranje puteva, kao iradove na održavanju i zaštiti magistralnih, regionalnih i lokalnih puteva.

Opširnije pogledajte u VIDEO prilogu portala InfoBijeljina

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )