FOTO: InfoBijeljina

InfoBijeljina poslije četiri godine postojanja, svoje vjerne čitaoce i pratioce nagrađuje sasvim novim izgledom portala. Potpuno novi i moderan dizajn, nove rubrike, BESPLATNI mali oglasi...

Postovani čitaoci, cijeneći povjerenje koje nam ukazujete svih ovih godina uvodimo čitav niz atraktivnih novina u nastojanju da vam ubuduće osim pravovremenih, tačnih i zanimljivih vijesti i izještaja na koje ste navikli, ponudimo i potpuno nove sadržaje, kao i priliku da zajedno kreiramo neke od njih.

Našu osnovnu misiju koja nas je pozicionirala kao medij koji je prvi na mjestu događaja i na koji se pozivaju drugi, razvijamo na nekoliko načina, stavljajući ovoga puta akcenat na interakciju sa vama poštovani čitaoci i posjetioci.  

Od sada će svi registrovani korisnici biti u prilici da besplatno postavljaju svoje oglase, zanimljive fotografije sa „lica mjesta“, video snimke.

Pozivamo vas da postavljajući vašu fotografiju, video ili informaciju, postanete čitaoci-reporteri InfoBijeljina. Interakciju sa vama kroz oglase upotpunićemo novim rubrikama sa kvalitetnim, originalnim i zanimljivim sadržajima,

Uskoro vas očekuje i aplikacija za iPhone telefone.

Budite među prvima tačno informisani, kako ste i navikli, budite uz portal InfoBijeljina.
 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )