FOTO: ddl.rs

Najveći broj bogate djece na svijetu svoje je bogatstvo steklo svojim rođenjem. I dok su se ranije na listama najimućnije djece svijeta nalazili i neki koji su svoj novac zaradili sami, na listi portala “Money.Inc” za 2019. godinu isključivo su djeca slavnih i bogatih roditelja.

Danijelin Houp Maršal Birkhed – od 59 do 100 miliona dolara
Danijelin Houp Maršal Birkhed je ćerka pokojnog J. Hauarda Maršala, naftnog tajkuna, i pokojne Ane Nikol Smit, manekenke i televizijske ličnosti. Nakon smrti svojih roditelja, Danijelin je naslijedila veliki deo njihovog bogatstva. Postoje različite procijene bogatstva djevojčice jer tačna brojka nije otkrivena. Te se procijene kreću u rasponu od 59 do 100 miliona dolara.

Rouz Doroti Dorijak 100 miliona dolara
Rouz je ćerka glumice Skarlet Johanson i njenog supruga, francuskog novinara Romaina Dorijaka. Par je u braku od 2014. Iako Rouzin otac nije poznat, njena majka je izuzetno talentovana glumica koja zarađuje velike honorare za svoje filmove. Bogatstvo Rouz procenjuje se na 100 miliona dolara.

Nort Vest i Saint Vest – po 100 miliona dolara oboje
Svako od djece Kim Kardašijan i Kanje Vesta teško je oko 100 miliona dolara. Ova brojka ima potencijal za rast budući da su roditelji djece jedan od najatraktivnijih slavnih parova i rado se upuštaju u brojne poslovne poduhvate.

Šon Preston i Džejden Džejms Federlajn – 200 miliona dolara
Šon Preston Federlajn najstariji je sin Britni Spirs i Kevina Federlajn, a Džejden Džejms je njegov mlađi brat. Kombinovana neto vrijednost braće Federlajn procenjuje se na 200 miliona dolara. To je uglavnom zbog bogatstva njihove majke, ali dvojac je takođe zarađivao od svojih nastupa u časopisima i na televiziji.

Ema i Maksimilijan Muniz – 200 miliona dolara
Maks i Ema su blizanci Dženifer Lopez i Mark Entonija. Otkako su rođeni, mediji obožavaju pratiti blizance, a njihova majka je i dalje jedna od omiljenih poznatih osoba u Americi. Zahvaljujući slavi, ova deca imaju ličnu neto vrednost od oko 200 miliona dolara.
Noks Džoli Pit i Vivijen Džoli Pit – 200 miliona dolara
Noks i Vivijen su blizanci Bred Pita i Anđeline Džoli. Blizanci su bogati zahvaljujući napornom radu svojih roditelja. Međutim, njihovi roditelji su povećali bogatstvo djece i prodajom njihovih zajedničkih fotografija. Jedan primjer toga je fotografija snimljena prilikom rođenja, koja je navodno dodala milion dolara na bogatsto glumačkog para.

Suri Kruz – 800 miliona dolara
Zahvaljujući slavnim roditeljima Kejti Holms i Tomu Kruzu, mlada Suri provela je većinu svog života u centru pažnje. Nju prate paparaci, a modni časopisi već pišu o njenom stilu. Većina njene procenjene neto vrijednosti bazira se na nasljedstvu koje će dobiti nakon smrti svojih roditelja.

Blu Ajvi Karter – milijardu dolara
Ćerka Bijonse i Džej-Zija već već je vrlo bogata, a njeno bogatstvo nastavlja da raste. Prema mnogim izvještajima, Blu Ajvi trenutno vrijedi oko milijardu dolara i postaće još bogatija nakon smrti svojih roditelja.

Fibi Adel Gejts – milijardu dolara
Fibi Adel Gejts ne provodi puno vremena u centru pažnje i na internetu nema mnogo informacija o njoj. Međutim, njeni vrlo poznati roditelji su Bill i Melinda Gejts. Uprkos tome što je njihovo najmlađe dijete, navodi se da će ona postati najveći nasljednik bogatstva nakon njihove smrti. Ona treba da naslijedi više od milijardu dolara.

Princ Džordž Aleksander Luis i princeza Šarlot – više od milijardu dolara
Na vrhu liste najbogatije djece na svijetu u 2019. je princ Džordž Aleksander Luis, takođe poznat kao princ Džordž od Kembridža. Rođen 22. jula 2013. godine, mladi princ član je britanske kraljevske porodice koja je treća na redu za nasljedstvo na britanskom tronu. Svoje bogatstvo zahvaljuje pravima koja je stekao po rođenju zbog svog položaja u kraljevskoj porodici. Najstariji je sin princa Vilijama, vojvode od Kembridža, i Ketrin, vojvotkinje od Kembridža. Smatra se da njegova mlađa sestra, princeza Šarlot, ima neto vrijednost oko milijardu dolara.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )