FOTO: null

KSBiH je izabrao selektore za sve košarkaške selekcije reprezentacije BiH. Za selektora mlade reprezentacije izabran je Ljubomir Vidačić, uz koga će u stručnom štabu biti sadašnji trener Radnika, Igor Mihajlović.

Mlada reprezentacija BiH će nastupiti na Evropskom prvenstvu A divizije u Italiji, u gradu Lignano gdje će joj protivnici biti, pored domaće selekcije, još Francuska, Hrvatska i Belgija. Ovo nije prvi put da Mihajlović bude dio reprezentativne priče. Na Evropskom prvenstvu u Sofiji, u Bugarskoj 2007. godine takođe je bio prvi pomoćnik selektora juniorske reprezentacije. O svemu ovome, za klupski sajt, trener Mihajlović je rekao:

- Počastvovan sam što ću uz selektora Vidačića biti dio stručnog štaba mlade reprezentacije. To je veliko priznanje za moj dosadašnji rad i nadam se da ću ispuniti očekivanja. 2007 godine sam bio pomoćnik selektora juniorske reprezentacije, a sada ću biti u reprezentaciji do 20 godina sa selektorom Vidačićem koga izuzetno cijenim i siguran sam da ćemo odlično sarađivati. U Italiji nas očekuje ozbiljan posao i iako smo u grupi sa veoma kvalitetnim ekipama smatram da možemo obezbijediti opstanak u A diviziji – izjavio je Mihajlović.

Evropsko prvenstvo u Italiji za igrače do 20 godina će trajati od 07. do 19 jula.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )