FOTO: null

Mjesto gdje će ubuduće svi koji budu u prilici moći da se opuste i uživaju je svakako hotel „Dalas“ u Janji, koji je otvoren u ponedeljak 25. maja.

Pjevač Ibro Milkić je imao tu čast da uz orkestar Žarka Blagojevića pjeva na otvaranju ovog hotela, o čemu nam je rekao slijedeće:

- „Kada sam dobio poziv od vlasnice Gabrijele, da pevam na otvaranju ovog hotela, bio sam zaista poočastvovan, jer sam znao da sve što ona uradi, mora biti dobro, pa tako nisam sumnjao ni da će hotel biti odličan. Svi oni koji su došli na otvaranje, a bilo ih je zaista dosta, mogli su se uvjeriti u to, da je ovo raj za odmor i uživanje“ - rekao je Milkić. 

U razgovoru sa Ibrom smo saznali da je prezadovoljan odjekom pesama i njegovog prvog cd-a, kao i to da u saradnji sa Mićom Nikolićem, priprema nove pjesme, koje bi do kraja godine mogle biti gotove. 

- „Počeo sam sa preslušavanjem pjesama, ali Vam mogu reći da je velika odgovornost na meni, jer tri pjesme sa prošlog cd-a su bile izuzetno slušane, tako da Mića Nikolić i ja sada imamo veliki problem, jer moramo izabrati prave pjesme i ovaj put, zato nećemo da žurimo, pa ukoliko sve bude išlo po planu, pred kraj ove godine bi mogle da budu završene dvije pjesme, koje ću predstaviti publici“ - kaže Milkić. 

Kakvu atmosferu pravi Ibro, uvjerili su se svi oni koji su bili na nekomnjegovom nastupu, pa i oni koji su bili na optvaranju hotela Dalas.A svi oni su imali ite kako razloga da budu raspoloženi, jer osim fešte koju je napravio Ibro i njegova koleginica Sanja Djurić, vlasnica hotela Gabrijela se potrudila da sve prisutne dobro ugosti taj dan, pa je jela i pića bilo u izobilju, a ni nagrada nije falilo, obzirom da je organizovana Tombola, čije će izvlačenje biti 13. juna, a glavna nagrada će biti automobil marke mercedes. 

Ono što smo još uspjeli da saznamo, jeste da je Gabrijela brinula o svakom detanju, kada je uređenje hotela u pitanju, kao i to da se ustvari radi o poklonu. 

- „Ja sam sve osmislila i brinula sam o svakom detalju.Ništa nije prepušteno slučaju i trudila sam se da ništa ne bude prepušteno slučaju.Pored kuvara i konobara, koji su stigli iz Holandije i Njemačke, momci iz obezbjeđenja su takođe došli iz Njemačke. Hotel je rađen po svjetskim standardima, a isti je poklon mom sinu Majklu, koji će voditi sve i kome sam hotel na otvaranju poklonila, kako bi mu to bio bisznis kojim će se ubuduće baviti“-rekal nam je Gabrijela. 

U okviru hotela se nalaze sobe po svjetskim standardima, sobe imaju luksuzno opremljena kupatila i saune, a u okviru hotela se nalazi i luksuzno uređen restoran, kao i diskoteka.Ono što je još u planu je otvaranje još nekoliko ovakvih hotela na proistoru cijele BiH, jer kako nam je rekla Gabrijela, cilj je da se pomogne našim ljudima i obezbijedi posao za što više njih. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )