FOTO: null

U BiH sutra će biti sunčano i veoma toplo vrijeme sa najvišom dnevnom temperaturom od 30 do 36 stepeni Celzijusovih.

Ujutro će biti pretežno sunčano sa malo oblaka i ugodno toplo, a na planinama svježe, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Tokom dana prevladavaće sunčano i veoma toplo sa temperaturom sličnom današnjoj, a ponegdje za stepen-dva nižom.

Duvaće slab do umjeren istočni i sjeveroistočni vjetar, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

U ponedjeljak će biti sunčano i veoma toplo vrijeme, a prema večeri je moguć po koji pljusak u Hercegovini. Najviša dnevna temperatura od 30 do 36 stepeni Celzijusovih.

U utorak, 11. avgusta, prevladavaće sunčano uz malu do umjerenu dnevnu oblačnost. Zadržaće se veoma toplo vrijeme sa dnevnom temperaturom od 30 do 36 stepeni.

I u srijedu sunčano i veoma toplo sa mogućnošću popodnevnih kratkotrajnih pljuskova i dnevnom temperaturom kao prethodnih dana.

Temperatura vazduha danas u 14 časova: Bjelašnica 17, Čemerno 26, Han Pijesak 27, Sokolac, Ivan-sedlo i Kupres 28, Gacko 30, Sarajevo i Nevesinje

31, Livno, Mrkonjić Grad i Srebrenica 32, Foča, Novi Grad, Bihać i Bugojno 33, Neum, Sanski Most, Prijedor, Tuzla, Bileća i Zvornik 34, Banjaluka, Bijeljina, Višegrad i Zenica 35, Doboj i Gradačac 36, Trebinje i Mostar 37 stepeni Celzijusovih.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )