FOTO: null

VAŠINGTON - Melanija Tramp, prva dama Sjedinjenih Američkih Država i supruga predsjednika Donalda Trampa oglasila se na Twitteru povodom američkog napada na Siriju.

Hvala jakim i hrabrim pripadnicima naše vojske u cijelom svijetu! Vaš kontinuirani doprinos i posvećenost bezbjednosti naše velike nacije neće nikada biti nezapažen ili necijenjen. I hvala svim vojnim porodicama, posebno djeci, hvala vam za vaše žrtvovanje", napisala je prva dama SAD-a Melanija Tramp.

Sjedinjene Američke Države, Velika Britanija i Francuska noćas su izvele vazdušne udare na Siriju, u kojima je pogođena i vazdušna baza zapadno od Damaska, u blizini granice sa Libanom. 

Napad je pogodio i vojni depo u istočnom Kalamunu, sjeverozapadno od Damaska, lokaciju u Masjafu 170 kilometara sjeverno od prijestonice. 

Sirijski mediji su javili da je pogođen naučno istraživacki centar u Damasku za koji Pentagon tvrdi da je korišćen za razvijanje i proizvodnju hemijskog i biološkog oružja, prenio je Reuters.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )