FOTO: srpskainfo.com

Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, jedna je od 30 uhapšenih osoba u raciji koju je sprovela policija Republike Srpske u okolini Bijeljine. Nakon saznanja da je na kontroverznoj žurki bio i poznati fudbalski sudija Slavko Vinčić, počeli su da pišu i britanski mediji i to poznati tablod The Sun.

Ovaj tabloid je iznio sve detalje hapšenja, te istakao da slovenački fudbalski sudija je bio prisutan tokom velikog hapšenja u BiH, gdje je policija zaplijenila oružje i kokain, ali ističu da nije bio organizator, da je priveden kao svjedok, kao i da je ubrzo pušten.

U tekstu se najviše piše o sudiji Slavku Vinčiću, jer je on ove sezone sudio nekoliko mečeva u Evropi klubova iz Velike Britanije, Liverpula, Mančester Sitija i Glazgov Rendžersa.

Podvlači se sa da je Vinčić nije bio među organizatorima žurke na kojoj je Tijana Maksimović sa prijateljicama trebalo da intimno zadovoljava 26 muškaraca.

Podsjećanja radi, srpska rijaliti-zvijezda Tijana Maksimović, pokušala je sa preostalim djevojkama da pobjegne u Srbiju preko Drine, a tome su prethodile orgije u raskošnoj vikendici, a, osim za organizovanu prostituciju, 28 uhapšenih odgovaralo je i za zloupotrebu oružja i narkotika, što sve stoji u navedenom britanskom mediju, piše Blic.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )