FOTO: InfoBijeljina.com

Pred nama je humanitarni Vidovdanski teniski turnir „SportVision Bijeljina 2020“, koji će se održati od 24. do 28. juna na teniskim terenima u Dvorovima.

Kako su organizatori turnira rekli za Novi Glas, među učesnicima će se naći i veliko ime srpskog, ali i evropskog fudbala. Naime, Dejan Joveljić, prvotimac njemačkog Ajntrahta, inače Bijeljinac, učestvovaće na ovom humanitarnom turniru!

Naime, prema planu organizatora, Joveljić će otvoriti turnir prvim mečom u glavnom dijelu žrijeba.

„Veliku zahvalnost dugujemo sjajnom fudbaleru i velikom čovjeku, Dejanu Joveljiću, koji se odazvao našem pozivu da učestvuje na turniru. Njegova želja je prije svega da svojim učešćem pomogne u prikupljanju sredstava za liječenje trogodišnje Sare Maksimović iz Šamca“, rekli su organizatori turnira za NoviGlas.

Prijave za turnir traju do 16.6., a prvi kvalifikacioni mečevi su na programu već ovog vikenda. Kotizacija za turnir je 30KM, a sva prikupljena sredstva od učesnika biće uplaćena za liječenje teško oboljele Sare Maksimović, trogodišnje djevojčice iz Šamca.   


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )