FOTO: null

Radniku Komunalnog preduzeća "Kompred" iz Ugljevika Nešku Periću danas su svečano uručeni ključevi kuće koju su mu sagradile radne kolege, uz pomoć opštine Ugljevik i ljudi dobre volje.

Direktor preduzeća Božidar Vasić rekao je da su kolege početkom godine ukazivale na teške uslove u kojima Perić živi i da su novu kuću površine 50 metara kvadratnih sami sagradili, uloživši oko 20.000 KM.

"Sve radove na kući obavili su radnici preduzeća, a brojne firme i opština Ugljevik materijalno su nam pomogli da završimo kuću i da kolegi stvorimo uslove dostojne čovjeka", rekao je Vasić.

On je dodao da je Perić dobar radnik i učesnik odbrambeno-otadžbinskog rata u kojem je lakše ranjen.

Načelnik Ugljevika Vasilije Perić kaže da je ova podmajevička opština prihvatila inicijativu radnika "Kompreda" i pomogla izgradnju kuće sa 6.000 KM.

"Perić je vrijedan čovjek i radnik, a ova akcija je primjer kako jedinstveni i zajedno puno toga možemo napraviti", rekao je Perić.

On je najavio da će opština Ugljevik u svakoj mjesnoj zajednici i ubuduće podržavati slične aktivnosti koje su usmjerene na pomoć ljudima u teškim životnim uslovima.

Vlasnik novoizgraćene kuće Neško Perić zahvalio je svima koji su pomogli njenu izgradnju, posebno kolegama iz "Kompreda".

Ovo preduzeće ima 32 radnika, a prošle godine dobili su zlatnu plaketu kao najuspješnije preduzeće sa područja opštine Ugljevik.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )