FOTO: null

Honorari domaćih zvijezda u novogodišnjoj noći dostizaće i do stotinu hiljada evra. Kako pišu mediji u Srbiji, najmanje honorare dobiće Nataša Bekvalac, koja će nastupati u Hajatu, Rada Manojlović, koja će pjevati u Vrčinu i Parni valjak, koji će svirati

Njihovi honorari za novogodišnju noć biće "samo" 20.000 evra. Seka Aleksić će pjevati u hotelu "Metropol", gdje će zaraditi 30.000 evra. Toliko će zaraditi i Nina Badrić na trgu u Zagrebu i Jelena Rozga u Poreču. Haris Džinović će takođe pjevati za te pare u hotelu "Palisad" na Zlatiboru. Severina će u Dubrovniku zaraditi čak 50.000 evra.
Tim honorarom će se moći pohvaliti i Aca Lukas za nastup u "Impuls holu", kao i "Bajaga i instruktori" na Hvaru. U hotelu "Splendid" u Bečićima biće zanimljivo uz Tonija Cetinskog. On će u 2016. godinu ući bogatiji za 60.000 evra. Ubjedljivo najveći honorar imaće jedan jedini Zdravko Čolić, koji će pjevati na trgu u Budvi i tako zaraditi 100.000 evra.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )