FOTO: null

Agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća Ugljevik je u sklopu holandskog projekta “PUM”,organizovala petodnevnu posjetu holandskog eksperta Eduarda Kruzemana iz oblasti marketinga i” start up” aktivnosti.

Radi se o eminentnom stručnjaku sa relevantnim iskustvom i impresivnim rezultatima u karijeri.

Program “PUM “su koristile mnogobrojne uspješne firme, kao što su “Širbegović” Gračanica, “Soko” i “Kes” Mostar, “Papirnica” Prijedor, “Mlijekoprodukt“ Bosanska/Kozarska Dubica, “Grizelj”, “Klas“, “Pakcentar”, “Interlingua” Sarajevo, “Nezavisne novine” Banja Luka, “Voda Kruna”, “Plantago”, hotel “Palas” i drugi.

Trećeg dana gostovanja u Ugljeviku, holanski ekspert Eduard Kruzeman održao je predavanje na temu "Osnivanje preduzeća(start up)". Predavanju su imali priiku prisustvovati svi oni koji imaju neku poslovnu ideju, a nisu je do sada uspjeli realizovati.

Cilj današnjeg skupa je bio da se ukaže na sve instrumente pomoći za ostvarenje poslovne ideje, a sve kao uvod u raspisivanje javnog poziva koji Agencija planira raspisati za dodjelu sredstava za realizaciju poslovnih projekata. Sprovođenje ovih ideja dovelo bi do zapošljavamja bar deset osoba sa područja naše opštine, kaže za InfoBijeljina Milorad Jovičić, direktor Agencije za razvoj malih i srednjih preduzeća u Ugljeviku. 

Piše: Snežana Milošević

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )