FOTO: InfoBijeljina.com

Za mladog Stojana Vasiljevića iz Bijeljine, perspektivnog sportistu i fudbalera, pred kojim je očigledno sjajna budućnost, angažovala se agencija "Time for Bussines" iz Holandije, čiji je cilj da pronađe adekvatan klub gdje bi svoj talenat ovaj mladić mogao da pokaže.

Stojan je igrao z FK “Radnik”, gdje je napravio svoje prve fudbalske korake.

“Moji fudbalski počeci su za mene svakako jedna jako lijepa uspomena i nešto što će mi uvijek ostati u lijepom sjećanju. Prošao sam sve omladinske selekcije Fudbalskog kluba “Radnik” iz Bijeljine i takođe sve trenere koji su bili u klubu. Svakako da me za taj klub vežu posebne uspomene gdje sam po prvi put osjetio kako je zapravo pobijediti ali i izgubiti, prvi put osvojio turnire, medalje i pehare, postigao prve golove i to je nešto što se ne može mjeriti ni sa čim”, nekako sa sjetom priča Stojan koji planira da u inostranstvu nastavi ono što je u vreloj ravnici počeo.

Navodi da svaki sportista ima određeni plan za svaki svoj dan i svaki period.

“Što se tiče lokalnih klubova, uz FK “Radnik” nastupao sam i za FK “Zvijezda 09”, takođe u mlađim selekcijama. Pored tih klubova uspio sam prvući pažnju FK “Krupa na Vrbasu”. Iskustva su nemjerljiva, a učinak će se vidjeti u narednim sezonama”, optimističan je Stojan.

A saradnja sa agencijom "Time for Bussines", pruža razne mogućnosti.

“Sjedište agencije je u Holandiji, riječ je o dva brata turske nacionalnosti o kojima ću svakako imati samo riječi hvale. Posebno za gospodina Ozana Isitira sa kojim je moj odnos jednostavno da kažem bratski. Svakodnevno smo u kontaktu. Agencija je odlično ogranizovana, uvezana je po cijelom svijetu pa tako da ima i ponuda o kojim svakako ne bih pričao mnogo dok ne dođe do neke konkretne realizacije”, ipak je misteriozan ovaj mladić koji za kraj našeg razgovora jasno navodi:

“Moje je u svakom slučaju da naporno treniram i radim a sve ostalo će sigurno doći na svoje. Planovi za budućnost su pronaći dobru i zdravu sredinu za moj dalji fudbalski razvoj, klub u kom ću igrati i u kom ću imati sve moguće uslove za napredovanje”.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )