FOTO: null

Pripadnici Policijske uprave Bijeljina zajedno sa pripadnicima Granične policije BiH, iz rijeke Save u blizini graničnog prelaza Rača, nakon višečasovne akcije spasili od sigutne smrti utapanjem četiri migranta iz Irana, koji su najvjerovatnije rijekom Sa

Zajedničkim snagama uz pomoć čamaca i rizikujući svoje živote pripadnici Policijske uprave Bijeljina i Granične policije, od sigurne smrti utapanjem spasili su četiri migranta i to V.M (1990), N.B.( 1992) J.S.(1981) i F.H. (1985) sva četiri lica su državljani Irana, a istim je nakon spšavanja iz nabujale rijeke Save ukazana medicinska pomoć, te  vozilom Hitne pomoći  preveženi u Dom zdravnja Bijeljina  na dalje posmatranje uz pratnju Policijskih službenika Policijske uprave Bijeljina.

Naime danas u 13.43 časova u Policijsku upravu Bijeljina obratila se N.DŽ. iz Sarajeva te saopštila da je obaviještena od strane međunarodne organizacije „Doktori bez granica“ da su u kontaktu sa migrantima iz Irana te da isti plutaju na komadima drveta na rijeci Savi i da su životno ugroženi.

Nakon ukazane ljekarske pomoći  uz pratnju Policijskih službenika Policijske uprave Bijeljina, isti će biti predati u nadležnost Granične policije i Inspektora za strance.


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )