FOTO: null

Policija iz Kotor Varoši, pod nadzorom nadležnog tužilaštva, uhapsila je lice čiji su inicijali S.M. /26/ iz ovog grada, koje je osumnjičeno da je 29. aprila na društvenoj mreži “fejsbuk” objavilo fotografiju i komentar izuzetno uvredljivog i provokativno

Portparol CJB Banjaluka Marija Markanović rekla je Srni da je profil S.M. registrovan na “fejsbuk” mreži pod njegovim ličnim podacima.

“Na osnovu naredbe Osnovnog suda Kotor Varoš policija je izvršila pretres kuće i pomoćnih objekata koje koristi osumnjičeni i izuzela određene predmete koji će biti vještačeni”, precizirala je Markanovićeva.

Prema njenim riječima, nakon završene kriminalističke obrade i po instrukcijama postupajućeg tužioca Specijalnog tužilaštva Republike Srpske, S.M. je pušten na slobodu, a po kompletiranju predmeta protiv njega će biti dostavljen izvještaj.

“Sve dalje mjere i radnje u konkretnom predmetu preduzimaće se pod nadzorom i po instrukcijama Specijalnog tužilaštva Republike Srpske”, precizirala je Markanovićeva.

Srna nezvanično saznaje da je riječ o Sanelu Menzilu iz Kotor Varoši.

Federalni mediji danas su javili da je Menzil privođen, zbog komentara na “fejsbuku” u vezi sa nedavnim terorističkim napadom u Zvorniku.

Policajac Dragan Đurić ubijen je u ponedjeljak, 27. aprila, uveče u terorističkom napadu na policijsku stanicu u Zvorniku, koji je izvršio Nerdin Ibrić /24/ iz sela Sapna kod Zvornika.

Tom prilikom ranjeni su policajci Željko Gajić i Stevo Milovanović.

Ibrić, koji je tokom napada uzvikivao “Alahu ekber”, likvidiran je prilikom razmjene vatre sa policijom.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )