FOTO: null

U Muzeju Semberije u Bijeljini održano je prvo od četiri najavljena putopisna pripovijedanja „Putologija“ o iskustvima putnika u raznim dijelovima svijeta, a ovaj put je to bilo o Hanoveru i Hagu.

Putnik iz Haga i Hanovera Peđa Lopandić sinoć je svojim "HA-HA pričama" predstavio iskustva iz Holandije, gdje je boravio 22 dana na seminaru zajedno sa stručnjacima za lokalni razvoj iz Sudana, Egipta, Palestine, Ukrajine, Jordana, Pakistana, Nepala, Bangladeša, Indonezije, Kenije, Ruande, Južne Afrike i Etiopije.

Ovakva koncepcija prezentacija nova je u Bijeljini i ima za cilj da se publika upozna sa iskustvom putnika u zemljama i gradovima na drugim krajevima Evrope ili svijeta, te kako se može putovati po povoljnim uslovima i za malo novca, ali i o životu tamošnjih ljudi i njihovim pogledima na svijet.

Naredna predavanja o putovanjima u Ujedinjene Arapske Emirate, Aziju i Kinu biće održana svake srijede u aprilu u 19.00 časova u Muzeju Semberije.

Organizator "Putologije" je nevladina organizacija "Sinergija plus" i Društvo autostopoera.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )