FOTO: InfoBijeljina.com

Saobraćajne gužve na Graničnom prelazu Sremska Rača prisutne su od danas, a sve zbog velikog broja putnika koji se nakon praznika vraćaju nazad u Srbiju.

U to se uvjerila i ekipa portala InfoBijeljina, koja je bila na graničnom prelazu. 

Vozači nezadovoljni zbog dugog čekanja. 

"Tri sata čekamo na granici. Mi smo na granici, gdje god krenemo u našoj zemlji, mi smo na granici. Mislim da je ovo prava praznična atmosfera", rekao nam je jedan od vozača.

Prema riječima Zorana Bojkića, mlađeg oficira za nadzor granice u Sremskoj Rači gužve su očekivane zbog vaskršnjih praznika, jer je veliki broj rodbinskih i poslovnih veza baš upravo između Srbije i Republike Srpske.

"Postupajući po zakonskoj regulativi, policijski službenici su dužni da izvrše kontrolu svih lica koja prelaze državnu granicu, te prtljaga koji se nalazi u vozilima, što zahteva određeno vreme. Zbog praznika gužve su pojačane, a što se očekuje i u narednom periodu", rekao je za InfoBijeljina Zoran Bojkić, mlađi oficir za nadzor granice u Sremskoj Rači.

Kada je riječ o graničnom prelazu Rača, gužve su takođe prisutne, a u jednom momentu granice su bile sastavljene od vozila, mada, nije bilo dužeg zadržavanja na prelaz granice. 

Vozačima apelujemo na strpljenje i narednih dana, jer nam predstoje prvomajski praznici, pa će gužve biti takođe neminovne. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )