FOTO: null

Službenici Jedinice granične policije Bijeljina uhapsili su državljanina BiH i SAD čiji su inicijali D. V. /23/, za kojeg je graničnim provjerama utvrđeno da ga potražuje Osnovni sud u Bijeljini zbog krivičnog djela teška tjelesna povreda.

D.V. je kontrolisan pri ulasku u BiH, na graničnom prelazu Rača i predat je službenicima Sudske policije Bijeljina, saopšteno je iz Granične policije BiH. 

Službenici Jedinice granične policije Aerodrom Sarajevo uhapsili su državljanina SAD čiji su inicijali M.H. /42/, nakon što je utvrđeno da je za njim Policijska stanica Pale raspisala potragu zbog krivičnog djela teška krađa. 

On je na Međunarodni aerodrom Sarajevo stigao letom iz Minhena, a predat je službenicima Policijske stanice Pale. 

Tokom ulaska u BiH, na Malograničnom prelazu Hum uhapšen je državljanin BiH čiji su inicijali Z.M. /46/, za kojeg je graničnim provjerama ustanovljeno da ga potražuje Osnovni sud u Vlasenici zbog krivičnog djela izbjegavanje davanja izdržavanja. On je predat službenicima Sudske policije Foča. 

Na Malograničnom prelazu Gradina, na ulazu u BiH, uhapšen je državljanin Hrvatske čiji su inicijali S.B. /33/ jer ga potražuje Osnovni sud u Gradišci zbog krivičnog djela tjelesna povreda. Službenici Jedinice granične policije Gradiška predali su ga službenicima Sudske policije Gradiška. 

Na Međunarodnom aerodromu Tuzla, na letu iz Dortmunda, uhapšen je državljanin BiH čiji su inicijali D.M. /35/ jer ga potražuje Opštinski sud u Tuzli zbog teških krivičnih djela protiv bezbjednosti javnog saobraćaja. 

Službenici Jedinice granične policije Aerodrom Tuzla predali su ga službenicima Odjeljenja sudske policije sudova u Tuzlanskom kantonu. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )