FOTO: Srna

Gradski Odbor Mladih socijaldemokrata u Bijeljini poklonio je danas Narodnoj biblioteci "Filip Višnjić" u gradu 80 knjiga koje su prikupljene u akciji "Oživi knjigu" povodom Dana bibliotekara 9. oktobra.

Direktor Biblioteke Jovan Cvjetković zahvalio je mladim ljudima iz SNSD-a i istakao da su ovom sjajnom akcijom pokazali da je potrebno samo malo da se učini dobra stvar, te najavio da će mnogo poklonjenih naslova ostati u bijeljinskoj biblioteci, a neke će darovati bibliotekama u Ugljeviku i Loparama.

Cvjetković je pozvao mlade i u drugim političkim partijama da organizuju slične akcije i učine neko dobro djelo.

On je naveo da je u oktobru, mjesecu knjige, nove naslove bijeljinskoj Biblioteci darovala i Gradska uprava, kao i da građani svakodnevno poklanjaju knjige iz kućnih biblioteka.

Predsjednik Gradskog odbora Mladih socijaldemokrata u Bijeljini Goran Janjić rekao je da su zadovoljni odzivom na akciju u kojoj su sugrađanima omogućili da zamijene svoje knjige ili ih poklone, čime su ukazali i na značaj biblioteka za duh naroda.

Janjić je pohvalio rad Narodne biblioteke "Filip Višnjić“ u Bijeljini koja ima bogat knjižni fond i agilnu upravu koja organizuje brojne kulturne događaje u gradu.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )