FOTO: InfoBijeljina

Gradski odbor Demokratskog narodnog saveza Bijeljina, je protiv smjene gospodina Nedeljka Čubrilovića i protivi se svim aktivnostima neodgovornih pojedinaca ili grupa, koje dovode do nejedinstva u DNS-u, gdje se sada krši jedna od najvećih tekovina DNS- a, a to je demokratičnost i odgovonost u radu.

S tim u vezi, najsnažnije podržavamo jedinstvo i izvorne principe politike DNS-a, čemu ova smjena nikako ne doprinosi.

Gradski odbor Demokratskog narodnog saveza Bijeljina je mišljenja da DNS treba da nastavi saradnju sa dosadašnjim koalicionim partnerima u skladu sa sporazumom o koalicionoj saradnji te da u skladu sa tim aktivno participira, kako u zakonodavnoj tako i u izvršnoj vlasti, što je jedina prilika da se politike DNS-a realizuju na dobrobit svih građana Republike Srpske 

GO DNS Bijeljina demantuje izjavu predsjednika Regionalnog odbora Dike Cvjetinovića, da je uopšte održana sjednica RO, a samim tim nisu donijeti nikakvi zaključci.

Zauzimanje stava na Predsjedništvu DNS-a od strane predsjednika RO Dike Cvjetinovića, a što se odnosi na izjašnjavanje o prijedlogu predsjedništva DNS-a da razriješi predsjenika NS RS sa mjesta zamjenika predsjednika DNS-a je lični stav i samovolja Dike Cjetinovića jer po pitanju istog nisu konsultovani članovi RO iz GO Bijeljine i Šamca.

Takođe jedan od zaključaka sa večerašnjeg sastanka GO DNS-a Bijeljina je da se što prije održi sjednica RO DNS-a Bijeljina.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )