FOTO: null

Već peti dan stotine Banjalučana svojim prisustvom i paljenjem svijeća na banjalučkom Trgu Krajine daju podršku roditeljima tragično stradalog Davida Dragičevića u njihovoj borbi za istinu o smrti sina. Za sutra u podne najavljeno je okupljanje u u Bijelj

Roditelji koji danas nisu bili na Trgu jer su pozvani u Tužilaštvo, ranije su najavili da će angažovati advokate i po potrebi izvršiti dodatnu obdukciju, i pozvali građane da im pomognu.

Veo tajni oko smrti Davida Dragičevića dodatno je zabrinuo njegove potrešene roditelje, familiju i prijatelje i  uznemirio sugrađane. Nažalost, slučaj Dragičević nije jedini koji prate brojne  nerazjašnjene činjenice.

Roditelji Davida Dragičevića, ne odustaju. Objavili su da će angažovati tim advokata koji će im pomoći u rasvjetljavanju okolnosti pod kojima je David izgubio život. Najavljuju da neće prihvatiti ni nalaz iz ponovljene obdukcije koju je radio patolog iz Beograda, ukoliko on ne bude sadržavao odgovore na pitanja o vremenu i načinu smrti njihovog sina. 

I danas, u prisustvu brojnih sugrađana, na Trgu Krajine u Banjaluci pale se svijeće i traže pravda i istina za Davida. Članovi Fejsbuk grupe „Pravda za Davida“ i brojni građani prikupljaju novac za pravni tim koji će zastupati porodicu i voditi dodatnu istragu, a po potrebi i za obdukciju od strane nezavisnih stručnjaka. Izneseni su i  novi zahtjevi u vezi istrage.

Okupljanja u znak podrške borbi za istinu o smrti banjalučkog studenta Davida Dragičevića organizuju se u mnogim gradovima RS. Za sutra u podne najavljeno je okupljanje u u Bijeljini, u gradskom parku.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )