FOTO: null

Članovi Inicijativnog odbora stranke Ujedinjena Srpska postavili su danas na gradskom trgu u Bijeljini kutije u koje građani mogu da ubace anonimne prijedloge za odbornike lokalnog parlamenta i gradonačelnika, koji će biti birani na predstojećim izborima.

Član Inicijativnog odbora Cvijetin Lukić naveo je da je riječ o akciji koja je počela 4. aprila, a organizovana je u svim gradovima Srpske u kojima postoje odbori ove stranke. 

"Ovo je novi princip postupanja na političkoj sceni Republike Srpske. Na ovaj način želimo da se čuje glas naroda, a ne da kao ostale političke partije šest mjeseci prije izbora predložimo kandidate i tako uskratimo ljudima koji imaju energiju i znanje mogućnost da se pokažu", istakao je Lukić. 

Kutije će biti postavljene danas do 19.00 časova, a oni koji ne mogu da dođu na gradski trg, svoje prijedloge mogu da dostave u prostorijama Ujedinjene Srpske u Ulici Filipa Višnjića u Bijeljini, radnim danima od 14.00 do 18.00 časova. 

Akcija traje do 15. aprila, a dan kasnije rezultati će biti dostavljeni medijskim kućama.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )