FOTO: Srpska Info

Predstavnici Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske su, povodom obilježavanja 9. januara, pozvali sve građane Srpske da dođu u Banjaluku i Dan Republike proslave u miru i dostojanstveno.

Iz MUP je saopšteno da preduzimaju pojačane mjere bezbjednosti radi održavanja povoljnog stanja bezbjednosti u predstojećem periodu.

– Građane, koji budu željeli da prate svečani defile savjetujemo da poštuju naredbe policijskih službenika na terenu, te da ne nose pirotehnička sredstva i druge opasne predmete – navode iz MUP.
Iz MUP poručuju građanima i da zbog lakšeg kretanja ne nose ruksake i torbe, kao i da ponesu neki od identifikacionih dokumenata, a predstavnicima medija da imaju jasno istaknutu akreditaciju.

– Predstavnike medijskih kuća, druge subjekte i građane podsjećamo da je, radi bezbjednosti, na području grada Banjaluka zabranjena upotreba dronova – naveli su iz MUP.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )