FOTO: InfoBijeljina.com

Aktuelni programi i projekti kojima se bavi republička i lokalne razvojne agencije, kao i mogućnost unapređenja kapaciteta gradova i opština za korišćenje sredstava iz EU fondova bile su teme godišnjeg koordinacionog sastanaka Republičke agencije za razvoj malih i srednjih preduzeća sa lokalnim razvojnim agencijama i odjeljenjima za privredu, koji je 29. avgusta održan u Trebinju.

Grad Bijeljina predstavljali su načelnik Odjeljenja za privredu Dejan Savić i direktor Agencije za razvoj malih i srednjih preduzeća Grada Bijeljina Tatjana Blagojević.

Pored programa i projekata koje realizuju agencije i odjeljenja lokalnih uprava zadužena za privredu, na sastanku su predstavljene odredbe Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o razvoju malih i srednjih preduzeća, kao i mjesto i uloga Republičke i lokalnih razvojnih agencija u sistemu podrške malim i srednjim preduzećima.

Na sastanku je promovisan i regionalni „Forum o internacionalizaciji poslovanja 2019“ koji će biti održan u novembru, u Banji Vrućici, a lokalne agencije su dobile zaduženja u organizaciji Foruma.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )