FOTO: InfoBijeljina

Lider Srpske demokratske stranke Vukota Govedarica poručio je na večerašnjem skupu ove stranke u Brčkom da je SDS snažna, državotvorna, istorijska, politička organizacija koja ima snagu da predvodi sveopšti narodni pokret u borbi protiv haosa i zla koji je zadesio Republiku Srpsku.

„SDS ima snagu zato što je narod uz SDS a upravo SDS osjeća potrebe naroda, mi smo danas potrebni narodu, i sa ponosom mogu da istaknem da smo predvodnici sveopšteg narodnog pokreta za pšromjene  da bi građani živjeli bolje“, istakao  je Govedarica.

On je naglasio da Republiku Srpsku treba vratiti narodu.

„ja sam spreman da zajedno  sa narodom pobjedim one koje rade protiv interesa naroda“, poručio je Govedarica.

Članovima Srpske demokratske stranke okupljenim u Gastro centru „Bakarni lonac“ obratio se  Mladen Bosić koji je istakao da  SDS želi više Republike Srpske u Brčkom.

„Predsjednik Govedarica, može računati na podršku srpskog naroda iz Brčkog za konačnu pobjedu na izborima jer su promjene u Srpskoj krenule“, rekao je Bosić.

On je napomenuo da je odbor ove stranke u Brčkom tradicionalno snažan i jak.

Prisutnima se obratio i član predsjedništva SDS-a Rado Savić  koji je izrazio zadovoljstvo večerašnjoj velikoj podršci članova SDS-a koji su se okupili sa ciljem pobjede Vukote Govedarice.

„SDS će pobjediti u Brčkom i u cijeloj Republici Srpskoj. A upravo, ovde u Brčkom pobjeda SDS-a će donijeti  Brčkom  prefiks Srpska, srpsko, srpski i to je naše, a samo sloga, jedinistvo i uzajamno uvažavanje će nam to donijeti“, kazao je Savić.

Na večerašnjem skupu prisutno je bilo 500 članova SDS-a iz Brčkog.
 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )