FOTO: InfoBijeljina.com

Sezona godišnjih odmora je na izmaku. Ostalo je još desetak dana avgusta za porodični odmor i već početkom septembra, kada otpočnu pripreme za školsku godinu, mnogi će morati da se vrate svakodnevnim radnim i životnim obavezama.

 U Turističkim agencijama kažu da su u ovoj sezoni cijene bile nešto više u odnosu na prošlu turističku sezonu.
 
Marina Novaković, referent prodaje turističkih aranžmana kaže da što se tiče destinacija, za Semberce je već godinama Grčka najatraktivnija turistička destinacija.

„Ove godine se jako dobro prodavao i Egipat. Dobro su se prodavali i aranžmani za Tursku. Grčka je, ipak, još uvijek na prvom mjestu. Za četvoročlanu porodicu boravak u hotelu, desetak noćenja, sa sopstvenim prevozom, zavisno od kategorizacije hotela i usluge, koštao je od 2.000 do 3.000 KM. Što se tiče Egipta, najmanja kategorizacija iznosila je četiri zvjezdice, uz avionski let i ol – inkluziv uslugu, to je koštalo od 1.200  do 1.300 eura, pa naviše. U Crnoj Gori Semberci najviše ljetuju na Budvanskoj rivijeri,  ali i u Sutomoru, Čanju, Herceg Novom. Turisti traže i manja mjesta, mirnije varijante za porodični odmor“.

Marina Novaković kaže da je bilo izraženo i interesovanje za egzotične destinacije, te su neki Bijeljinci ljetovali i na Maldivima, na Kubi, na Bora Bori i drugim atraktivnim destinacijama. Ima i onih koji su zainteresovani za ljetovanje u Dubaiju, koje će realizovati krajem avgusta i tokom septembra. Egzotične destinacije, kao što su Maldivi, sa sedam noćenja, iz vašeg džepa mogu da izvuku od  4.000 KM do 5.000 KM. Neka vam je sa srećom.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )