FOTO: null

Fudbaleri bijeljinskog "Radnika" priredili su iznenađenjenje u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, savladavši u Banjaluci slovački "Spartak" iz Trnave rezultatom 2:0 u sjajnom meču kojim pišu istoriju i kluba i grada, saopšteno je iz Gradske uprave.

Bijeljinski tim, koji je "Spartaku" zadao dva gola, odigrao je meč veoma disciplinovano, pa gosti nisu imali pravih prilika za gol, navedeno je u saopštenju. 

Tokom meča igrači Mladena Žižovića realizovali su šanse i golovima Nedima Mekića i Velibora Đurića zasluženo slavili prvu pobjedu u evro-kvalifikacijama. 

Ovom pobjedom "Radnik" je stekao veliku prednost pred revanš-meč prvog kola kvalifikacija, a ako odbrani ovaj rezultat u drugom kolu kvalifikacija igraće protiv bugarske "Lokomotive" iz Plovdiva. 

Gradonačelnik Bijeljine čestitao je "Radniku" na zasluženoj pobjedi i zahvalio odličnom timu, stučnjacima i rukovodstvu za postignuti uspjeh. 

"Fudbaleri Radnika pišu istoriju, kako kluba, tako i našeg grada. Hvala što su nam priredili sjajan meč i na najbolji način sinoć promovisali Bijeljinu u Evropi", rekao je Mićić i dodao da će Gradska uprava uvijek stati uz ovaj klub. 

On je dodao da su obezbijeđena sredstva za kapitalne investicije na stadionu. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )