FOTO: null

Nakon pet godina veze fudbaler Radnika Slaviša Radović odlučio je da zaprosi svoju djevojku Helenu Vlačić, ali to ne bi bila neka bitna vijest da on to nije uradio na originalan način.

Same pripreme za prosidbu trajale su mjesec dana, a logističku podršku pružilo je još nekoliko ljudi bliskih ovom paru među kojima posebno treba istaći Heleninu drugaricu Aleksandru.

Glavni problem da se ovako nešto izvede je činjenica da budući mladoženja igra fudbal u premiijerligašu iz Bijeljine, dok njegova djevojka živi u Manhajmu.

– Sve smo dobro organizovali kako Helena ne bi saznala i iznenađenje bilo kompletno. Nalazio sam se sa Radnikom na pripremama u Budvi, pa sam morao dobiti dozvolu od šefa stručnog štaba da dan ranije odem i naišao sam veliko razumijevanje kompletne ekspedicije koja je boravila na pripremama. Odletio sam za Njemačku, a za to je znalo Helenino društvo. Prije polaska na pripreme sam u Bijeljini iznajmio kostim Miki Mausa koji sam poslao autobusom u Njemačku i koji je tamo preuzela Helenina kuma Maša. Kada sam sletio pao je dogovor sa Aleksandrom da ona dovede Helenu u tržni centar u kome ću ja da čekam obučen u Miki Mausa koji je Helenin omiljeni lik iz crtanih filmova – kaže Radović.

U večernjim satima Helena i Aleksandra su došle do tržnog centra i Helena je odmah primjetila Miki Mausa.

– Molila je drugaricu da je slika sa Miki Mausom i da meni pošalje fotografiju. Drugarica Aleksandra joj je govorila da nije dijete i da se ne fotogorafiše, ali je Helena bila uporna što se vidi i na snimku. Kada smo se fotografisali ja sam skinuo kostim, a ona je ostala u potpunom šoku nekoliko sekundi. Nakon toga sam je zaprosio i ove godine ćemo praviti svadbu, a veoma brzo ćemo znati i tačan datum – kaže kroz smijeh budući mladoženja.

U ovih pet godina veze Slaviša i Helena su puno putovali kako bi bili zajedno, što je zahtijevalo dosta odricanja.

– Zbog mojih obaveza u fudbalu često je ona dolazila kod mene i ja sam išao kod nje u Njemačku i uprkos svemu veza je opstala i možda postala još čvršća. Na početku veze smo imali jednu saobraćajnu nezgodu u kojoj je Helena doživela povredu glave, a indirektni krivac je opet bio fudbal, jer smo se vraćali sa jednog turnira. Tada sam shvatio koliko mi je stalo do nje i koliko mi  ona znači – zaključio je Radović.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )