FOTO: null

Na prvom pripremnom ročištu koje je danas održano u Okružnom privrednom sudu u Bijeljini punomoćnik Akcijskog fonda i Fonda za restituciju RS Din Tešić u cjelosti je ostao kod tužbenog zahtjeva protiv „Bobar banke“ u likvidaciji, insistirajući na naplati

Osporena potraživanja Akcijskog fonda RS i Fonda za restituciju RS odnose se na potraživanja po osnovu dividende na prioritetne akcije kod „Bobar banke".

Akcijski fond potražuje 300.000 KM, dok Fond za restituciju potražuje 180.000 KM.

Punomoćnik Akcijskog fonda i Fonda za restituciju Din Tešić zatražio je od sudije Božane Gužvić da se obezbijedi izjašnjenje likvidacionog upravnika Mileta Maksimovića o sudbini likvidacionog postupka nad Bobar bankom, te o procjeni trajanja likvidacionog postupka i mogućnosti namirenja svih povjerilaca u likvidacionom postupku.

Iako se punomoćnik Bobar banke Milenko Zelenović tome usprotivio, sudija Gužvić je prihvatila Tešićev prijedlog. Nastavak ročišta zakazan je za 1.jun.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )