FOTO: null

Fond za penzijsko-invalidsko osiguranje /PIO/ Republike Srpske, u saradnji sa Federalnim zavodom PIO/MIO i Republičkim fondom PIO Srbije organizuje 26. i 27. aprila u Bijeljini savjetodavne dane za osiguranike i korisnike prava na penziju, saopšteno je iz

Na međunarodnim savjetodavni danima savjetodavci iz Fonda PIO, Federalnog zavoda PIO/MIO i Republičkog fonda PIO Srbije pružaće besplatnu pravnu pomoć licima koja ostvaruju prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja primjenom sporazuma o socijalnom osiguranju između BiH i SRJ. 

"To je i prilika da se sa osiguranicima i korisnicima prava neposredno rasprave i daju uputstva za rješenje spornih pitanja u vezi sa ostvarivanjem penzijskih prava", navodi se u saopštenju. 

Fond PIO Republike Srpske je prethodno, putem medija i oglasa, uputio obavještenje osiguranicima koji imaju staž osiguranja navršen u BiH i Srbiji i korisnicima prava na penziju ostvarenog primjenom međunarodnog sporazuma o socijalnom osiguranju da se međunarodni savjetodavni dani održavaju u Bijeljini u utorak i srijedu, 26. i 27. aprila, u prostorijama Fonda PIO Republike Srpske od 9.00 do 17.00 časova, podsjećaju iz Fonda. 

Prijava učešća i termin dolaska moraju se prijaviti na broj telefona 00387 55 225 350, svakog radnog dana od 8.00 do 16.00 časova, zaključno sa 25. aprilom. 

Potrebno je, navode u Fondu, ponijeti svu dokumentaciju u vezi sa osiguranjem kojom stranka raspolaže, kao i ličnu kartu ili pasoš.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )