FOTO: null

Danas je, novoj pres sali stadiona FK Zvijezda, u Etno selu Stanišići, potpisan Ugovor o sponzorstvu između FK Zvijezde 09 i renomirane kuće za sportsku opremu Đak Sport, generalnog distributera opreme Adidas.

Ugovor na tri godine, ispred Zvijezde, potpisao je potpredsednik kluba, Boris Stanišić a ispred Đak sporta, direktor za BiH Siniša Maletić.

Igrači Zvijezde će, u naredne tri godine, nositi opremu najvećeg proizvođača sportske opreme na svijetu, po uzoru na najveće evropske timove.

"Zahvalni smo ljudima iz Đak sporta što su prepoznali potencijal Etno sela Stanišići i napredovanje FK Zvijezde iz godine u godinu i odlučili da potpišemo izuzetno vrijedan i za nas veoma značajan ugovor. Poznato je da Adidas nosi reprezentacija prvaka svijeta zatim jedan Čelsi, a počastvovani smo i činjenicom da su za nas odvojeni dresovi kao sto nosi slavni Liverpul, izjavio je direktor Zvijezde, Milan Čabrić.

Osim dresova Đak sport će za fudbalere obezbijediti i trenerke, lopte, majice, torbe, kačkete, jakne, šortceve i ostalu dodatnu opremu.

Nakon potpisivanja ugovora stručni štab je predstavio fudbalere koji čine pojačanje ovog kluba.

"Igrački kadar je kompletiran i puno očekujemo od igrača koji neosporno posjeduju veliki potencijal i talenat", rekao je sportski direktor, Milorad Savić.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )