FOTO: null

Slobodan Jakovljević nova je akvizicija Fudbalskog kluba Radnik u kojem će se pridružiti bratu Ivanu, koji je zimus stigao u redove bijeljinskog premijerligaša.

Slobodan igra na poziciji štopera i njegovim angažovanjem Semberci su kompletirali odbrambenu liniju, a iskusni defanzivac već se pridružio ostalim saigračima koji su započeli pripreme. Trebalo bi da se nađe u sastavu za prvi kontrolni susret koji je na programu iduće subote protiv Voždovca u Beogradu.

- Prijatno sam iznenađen gostoprimstvom i ljubaznošću uprave Radnika koja mi je izašla u susret. Potpisao sam jednogodišnji ugovor za klub koji ima ambicije da napreduje u Premijer ligi BiH i u idućoj sezoni zauzme poziciju u sredini tabele. Brzo sam se dogovorio sa predsjednikom Mladenom Krstajićem i generalnim sekretarom Nebojšom Tomićem u vezi sa uslovima, a veliku zaslugu za dolazak u Radnik ima moj brat Ivan, koji je tu stigao u zimskom prelaznom roku pa mi je bio glavna referenca za dolazak u Semberiju - rekao je štoper Radnika Slobodan Jakovljević.

Prije njega ekipu iz Bijeljine pojačali su Dušan Hodžić, Miloš Đurković i Asmir Avdukić. Predsjednik Radnika Mladen Krstajić uvjeren je da je izbor Slobodana Jakovljevića na štoperskoj poziciji od izuzetne važnosti.

- Uveren sam da smo napravili pravi izbor i Slobodan je još jedno veliko pojačanje u nizu za Radnik, a ima jak karakter kao i brat blizanac Ivan. Kvalitetan je igrač koji je uspešno igrao u Superligi Srbije i siguran sam da će komandovati odabranom Radnika zajedno sa Samirom Memiševićem, Ivanom Jakovljevićem, te golmanom Asmirom Avdukićem. Ovo nije kraj prelaznog roka, trebaju još neke kockice da nam se podudare kako bismo do 1. jula, kada krećemo na pripreme u Kupres, kompletirali tim - optimističan je Krstajić.

Jakovljević je tokom svoje karijere sa uspjehom nosio dresove Apatina, Novog Sada, Novog Pazara, Inđije, mađarskog SZTK Ermini, Radnika iz Surdulice, a posljednja destinacija pred dolazak u Radnik bio mu je subotički Spartak.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )