FOTO: null

Finale ABA lige između Crvene zvezde i Budućnosti startovaće u ponedeljak, kako je i bilo planirano, dok će treći duel serije u Podgorici umjesto u četvrtak biti igran u petak.

Razlog pomjeranja leži u predizbornoj konvenciji DPS Mila Đukanovića, koja će se u četvrtak održati u hali Morača.

Zvezda je u zvaničnom saopštenju navela da je pristala na takav ustupak rukovodeći se interesima ABA lige, zahvaljujući molbi menadžmenta ABA, prije svega, Krešimira Novosela i Žarka Čabarkape.

"KK Crvena zvezda mts kao klub koji se vodi principom da rješava probleme, a ne da ih pravi, čak i one koje nije stvorila, želi i ovim gestom da smanji nepotrebno podignutu i ničim izazvanu tenziju pred početak finala, koje treba da bude praznik košarke, a ne poligon za razvijanje teorija zavjera, svojstvenim nekim prošlim vremenima", navodi se u saopštenju branioca titule na Jadranu.

Dakle, prvi meč serije igra se u ponedeljak u dvorani Aleksandar Nikolić od 19 sati, drugi je na programu u utorak od 18,30 na istom mjestu. Slijedi pauza od dva dana, pa treći duel u Podgorici u petak, ukoliko bude bilo potrebno četvrti će se igrati u subotu, takođe u Morači, a potencijalna majstorica u ponedeljak u Beogradu.

Do titule će doći tim koji prvi ostvari tri pobjede.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )