FOTO: null

Danas je održano takmičenje u šutiranju košarkaškog kluba „Fenix Basket“ gdje je učestvovalo oko 450 djevojčica i dječaka koji su bili podjeljeni u osam uzrasnih kategorija. Ujedno je i obilježen drugi rođendan KK „Fenix Basket“.

- "Proslavom drugog rođendana našeg kluba možemo reći da smo veoma zadovoljni našim počecima. Broj od 450 djevojčica i dječaka nam daje za pravo da budemo veoma zadovoljni, a ujedno nas motiviše da još bolje radimo", rekao je trener i ujedno predsjednik kluba Branimir Đokić Đole, za portal InfoBijeljina, dodajući da su prethodne dvije godine odigrali preko 200 utakmica sa svim uzrasnim kategorijama. 

Pioniri, kadeti i juniori KK "Fenix" igraju ligu Republike Srpske, a za mlađe kategrije kupljen je kombi koji dosta pomaže kod prevoza na utakmice. 

Dalji planovi kluba su kontinuirano okupljanje djece da se bave sportom, a glavni cilj je da do kraja 2016. godine okupe 600 djevojčica i dječaka. Postavili su veliki cilj ispred sebe, a znamo da bez ciljeva nema ni rezultata.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )