FOTO: null

Vijesti da će se glumci iz jednog od najpopularnijih sitkoma svih vremena ponovo naći zajedno pred kamerama oduševila je cijelu planetu, ali kako sada stvari stoje, okupljanje "Prijatelja" pod znakom je pitanja.

Jedan od glavnih glumaca iz "glavne šestorke" već je najavio da neće učestvovati u okupljanju. Metju Peri, koji je igrao Čendlera Binga, objavio je da nema vremena za "Prijatelje". 

Podsetimo, televizijska kuća NBC najavila je da će se Peri zajedno sa Dženifer Aniston, Kortni Koks, Lisom Kudrou, Dejvidom Švimerom i Metom Leblankom pojaviti u predstojećem dvosatnom specijalu o popularnom televizijskom reditelju Džejmsu Barovsu, koji je režirao i nekoliko epizoda "Prijatelja". 

- Metju neće učestvovati, pošto je u Londonu na probama za svoju predstavu "The End of Longing", rekla je glumčeva portparolka, te istakla da su čelnici NBC-ja bili svjesni toga, ali da su ipak najavili da će se on pojaviti sa ostatkom ekipe. 

- Metju može da snimi nešto za specijal. Ali, ovo nije okupljanje kakvom se fanovi nadaju - dodala je ona. 

Sada su se u medijima pojavile i spekulacije da je pojavljivanje i ostalih glumaca pod znakom pitanja. Specijal će biti prikazan na televiziji 21. februara. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )