FOTO: InfoBijeljina.com

“U godini 2020. kada zapadni svijet uveliko razmišlja o letećim automobilima i raznim čudima tehnike, mi u Janji i Bijeljini maštamo o cestama bez rupa, koje ne samo da totalno uništavaju naša prevozna sredstva nego su, po zvaničnim statistikama vodeći uzrok saobraćajnih nezgoda”, poručio je ovo Fadil Baćevac, kandidat ispred političke opcije Narod i pravda, za odbornika u Skupštini grada Bijeljina u svom obraćanju biračima.

“Uz Vaš glas i podršku, na teret uzimam obavezu da ulice u Janji, koje su ruglo ovog mjesta, izgradimo iznova i formiramo putnu infrastrukturu kakvu Janja i narod Janje zaslužuje. Dosta je bilo rupa na cestama uzrokovanih rupama u zakonu. Birajmo pametno”, rekao je Fadil. 

Baćevac se takođe osvrnuo i na nemar prema rijeci Drini, koja je, kako on navodi, poklon naslijeđen od predaka.

“Već duže vremena obale Drine su zapuštene, ostavljene na milost raznih struktura koji se prodaju za sitne interese. Mnoge zapadne zemlje ulažu bogatstva u izgradnju velikih turističkih centara i vještačkih plaža, kako bi privukli strano, a zadržali domaće stanovništvo, kako bi zadržali domaći i osvojili ino kapital”, rekao je Fadil.

Dodao je i da će se, ukoliko mu birači ukažu povjerenje, potruditi da zaštiti obale rijeke Drine od propadanja.

“Ukoliko mi dozvolite, date svoj glas i povjerenje, na ovim izborima, obećavam da ću se svim silama truditi da zaštitimo obale rijeke Drine od propadanja, te da tu u našoj regiji, napravimo respektabilno turističko kupalište, modernu plažu, kapaciteta od minimum 3.000 kupača, koje će primiti našu djecu, omladinu i sve ljude dobre volje. Izgradimo plažu, odmaralište u koje će naši ljudi htjeti doći, provesti odmor, organizovati porodična druženja. Uz Vaš glas u vlasti to je jedino i moguće”, zaključio je na kraju svog obraćanja Fadil Baćevac. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )