FOTO: srpskainfo.com

Radnik je ostvario veoma važnu pobjedu nad Zrinjskim i nastavio seriju dobrih rezultata. Jedini pogodak postigao je Demir Peco u drugom dijelu čime je donio tri boda svojoj ekipi.

Imao je i Zrinjski svojih prilika ali su se napadači gostiju propisno obrukali. 

Prvo poluvrijeme susreta proteklo je bez nekih izglednih prilika na obje strane. Igralo se na sredini terena, bez previše ofanzive. Gosti su imali blagu terensku inicijativu ali njihov napadački red bio je neaktivan. Drugi dio mnogo bolje su otvorili domaći igrači koji su krenuli mnogo agresivnije. Pogotku domaćih prethodile su dvije prilike kapitena Velubora Đurića, čiji je udarac najprije odbranio Ivan Brkić, a u 59. minutu pogodio je i prećku. 

Radnik je u prednost doveo Demir Peco, koji je iskoristio jedan odbitak i sa 25 metara lobovao golmana Brkića, koji je istina uspio dotaći loptu, ali je ona pogodila prečku i završila u mreži. 

Nakon vođstva, domaći sastav se svjesno povukao na svoju polovinu, prepustio inicijativu gostima. Zrinjski je bio dominantan, stvorio nekoliko poluprilika, ali ni izmjene nisu pomogle treneru gostiju Hari Vukasu da preokrene rezultat. Mogli su domaći i do drugog gola, ali sudija Admir Šehović nije svirao kazneni udarac za Radnik. 

D. Tešić 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )