FOTO: srpskainfo.com

Nakon ispitivanja u policji, osam uhapšenih u policijskoj akciji „Kristal“ danas je predato u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina, potvrđeno je u MUP Republike Srpske.s

Tužilaštvu su predata lica M.T., N.S., V.B., M.P., P.S., N.A., P.V. i M.M. zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična djela „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“ i „Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“.


Portparol MUP Srpske Mirna Miljanović je rekla da je cilj akcije „Kristal“ bio usmjeren na razbijanje organizovane kriminalne grupe koja se bavila preprodajom narkotičkih sredstava na širem području Bijeljine.

– Aktivnosti u akciji „Kristal“ koje provode Uprava za organizovani i teški kriminalitet i PU Bijeljine i dalje se nastavljaju – poručila je Miljanovićeva.

Podsjetimo, u ovoj akciji krajem prošlog mjeseca uhapšena je poznata beogradska starleta Tijana Ajfon, a koja je bila označena kao jedan od organizatora kokainske žurke u Bijeljini.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )