FOTO: hayat.ba

Trener Bolonje Siniša Mihajlović emotivno je doživio uspon i pad svoje ekipe u meču protiv lećea.

Bolonja je poslije pet minuta imala 2:0, ali je to sve prokockala i u drugom poluvremenu je bilo 2:2 sve do 93. minuta kada je Mihin tim postigao pobjedonosni gol. Junak je bio  Musa Barou koji je dvaput asistirao na startu, a onda dao gol u 93. za pobjedu
– U prvom poluvremenu je trebalo da bude 4:0. Onda smo neobjašnjivo stali i rizikovali da sve izgubimo. Prestali smo da trčimo, nismo reagovali. Mogli smo da izgubimo utakmicu ali smo vjerovali do kraja  Moramo da pružimo više, ali ne moram ni da pričam da je fudbal  drugačiji. Shvatam da se naša predviđanja ne mogu uvijek ostvariti jer igramo na svaka tri dana. Imamo i dalje jasne ideje za budućnost ovog kluba – istakao je Mihajlović.
Ponovio je da se situacija sa igranjem na 35 stepeni dvaput ili triput nedeljno nikad nije desila i da to utiče na koncentraciju ne samo njegove ekipe.

– Primimo ponekad golove olako i to nije prvi put. Nešto nam nedostaje, ali momci se stvarno bore. Oni su krenuli hrabro i promijenili tok utakmice. Ali nije lako poslije svega što smo prošli ove godine, od moje bolesti nadalje. Uvijek smo bili u gornjem dijelu tabele i nismo se borili za opstanak. Okej, ali mogli smo i bolje. Korak po korak – kaže Mihajlović.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )