FOTO: InfoBijeljina

Bijeljinka Ema Kovač po ko zna koji put je potvrdila svoje atletske kvalitete. Za pet dana takmičenja u Srbiji osvojila je odličja na svakoj od prestižnih trka.

Nastupajući za AK "Atletik" iz Bijeljine osvojila je medalje na najstarijim međunarodnim trkama u Srbiji.

Zlatnu medalju na uličnoj trci "Memorijal Aleksandar Petrović" u Ćupriji, srebrnu na Grand prixu u Požarevcu i srebrnu na uličnoj trci "Oslobođenje grada Beograda".
 
Na svim tim takmičenjima bila je jedini predstavnik Republike Srpske i BiH. Poziv za učešće na trkama u Ćupriji i Požarevcu dobila je od legende jugoslovenske atletike Dragana Zdravkovića, što je posebna čast za jednog mladog atletičara.

Rezultate koje je Ema postigla i medalje koje je osvojila su za svaku pohvalu jer rijetko koji atletićar može da se pohvali da ih ima u svojoj kolekciji.

 
Karijera mlade atletičarke iz Bijeljine ide koracima ‘‘od sedam milja‘‘. Odavno se takav talenat i atletski potencijal nije pojavio na ovim prostorima, samo su neki od komentara velikih atletskih imena koja su imala priliku da se upoznaju sa trkačkim mogućnostima Eme Kovač.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 1 )