FOTO: InfoBijeljina.com

U sjedištu kompanije „Elvaco MetPro“ iz Bijeljine juče je potpisan ugovor o produženju generalnog sponzorstva Košarkaškog kluba „Radnik“ za predstojeću sezonu 2020/21.

Potpisivanju ugovora prisustvovali su članovi Upravnog odbora KK Radnik i direktor kompanije Elvaco MetPro Zoran Ristić.

„Kao društveno odgovorna kompanija, Elvaco MetPro je prepoznala potrebu za ulaganje u razvoj sporta kako na lokalnom tako i na republičkom nivou, te smo odlučili podržati KK Radnik koji ima dugu tradiciju i uspješnu istoriju. Želim im puno sreće i uspjeha“, rekao je za InfoBijeljina direktor kompanije Zoran Ristić.

Iz Košarkaškog kluba Radnik izrazili su zahvalnost na podršci i produženju sponzorstva. 

„Zahvalio bi se kompaniji Elvaco MetPro na podršci i razumijevanju za našu lokalnu zajednicu, kako za sportske  i društvene, kulturne i ostale socijalne aktivnosti. Svjesnimo smo koliko je teško funkcionisati u današnjim uslovima korona virusa i zato smo izuzetno zahvalni na finansijskoj pomoći klubu i zato ćemo se potruditi da opravdamo sva njihova očekivanja i očekivanje naših simpatizera i navijača“, rekao je predsjednik upravnog odbora KK Radnik Mladen Petrović.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )