FOTO: null

Preduzeće "Elektro-Bijeljina" naplatilo je posredstvom vaučera, za oko tri mjeseca, dugovanja u iznosu 893.057 KM, rečeno je Srni u ovom preduzeću.

Portparol "Elektro-Bijeljine" Slobodan Đalamić rekao je da je od 25. avgusta omogućeno potrošačima sa poplavljenog područja da posredstvom elektronske kartice izmiruju dugovanja za utrošenu električnu energiju. 

"Od 25. avgusta do 30. novembra na terminalima `Elektro-Bijeljine` imali smo 4.441 uplatu, posredstvom koje je, vaučerima, naplaćeno 893.057 KM", naveo je Đalamić. 

On je podsjetio da je prvi terminal postavljen u Bijeljini i elektronskom karticom dugovanja su mogli da izmiruju potrošači koji pripadaju bijeljinskoj Radnoj jedinici, dakle iz tog grada, i iz opština Pelagićevo i Donji Žabar, pa je i najviše uplata sa tog područja, 4.241, pri čemu je naplaćeno 858.000 KM. 

On je dodao da su u septembru postavljeni terminali u Zvorniku, Ugljeviku, Bratuncu i Vlasenici. "Do sada je sa tog područja 200 kupaca vaučerima izmirilo obaveze u vrijednosti oko 35.000 KM", kaže Đalamić. 

Đalamić je rekao da na terminalima nema gužvi i da se naplata potraživanja posredstvom elektronske kartice odvija bez problema. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )