FOTO: null

Preduzeće „Elektro-Bijeljina“ sklopilo je ugovore o snabdijevanju električnom energijom sa 89.392 kupaca, što je 82 odsto od ukupnog broja potrošača.

Iz "Elektro-Bijeljine" pozivaju sve potrošače koji do sada nisu zaključili ugovore sa ovim preduzećem da to što prije učine, kako bi izbjegli isključenje sa distributivne mreže.

- Zaključivanje ugovora je besplatno, a kupcima koji odbiju to da učine biće obustavljena isporuka električne energije. To će im nametnuti obavezu plaćanja troškova isključenja i ponovnog uključenja struje - rekao je direktor "Elektro-Bijeljine" Zlatan Lazarević, podsjetivši da je rok za zaključivanje ugovora 30. jun ove godine.

On je istakao da je zaključivanje ugovora zakonom propisana obaveza, te da se sklapa na neodređeno vrijeme.

- Ugovori se zaključuju u Uslužnim centrima naših poslovnih jedinica radnim danima od sedam do 15 časova, ili u sjedištu preduzeća u Bijeljini od sedam do 17 časova - rekao je Lazarević.

On očekuje da će akcija do kraja juna biti uspješno završena.

- S obzirom na to da smo zaključili veliki broj ugovora sa potrošačima ova aktivnost predstavlja finalizovanje - rekao je Lazarević.

Prema njegovim riječima u kategoriji domaćinstava potpisano je 82,5 odsto ugovora, dok je u kategoriji ostala potrošnja taj procenat 73 odsto. Lazarević je naglasio da se kupci o ovoj aktivnosti mogu informisati putem besplatne telefonske info-linije 0800 51 400.


Radne jedinice - potpisani ugovori

Vlasenica           99 %

Bratunac             83,7%

Ugljevik               81,5 %

Bijeljina             80,5 %

Zvornik               74,7%

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )