FOTO: null

Treće veče novosadskog muzičkog festivala “Egzit” obilježili su nastupi američke zvijezde Džejsona Derula, ali i Ede Maajke, “Zabranjenog pušenja” i legende vojvođanske kancone Zvonka Bogdana.

Derulovo izvođenje diglo je na noge najmanje 30.000 njegovih poklonika ispod glavne bine “Egzita” na Petrovaradinskoj tvrđavi.

Prije Derula na glavnoj bini pojavio se reper iz BiH Edo Maajka i svojim repovanjem, ali i aktivnom komunikacijom s publikom napravio dobru atmosferu.

Na takozvanoj Fjužn bini publiku je muzikom razgalio Zvonko Bogdan, čije pjesme su mladići i djevojke iz Srbije i okruženja pjevali zajedno s njim.

Poslije Bogdana na Fjužn bini je nastupila sarajevska rok-grupa “Zabranjeno pušenje”, sa nezaboravnim numerama “Pos’o, kuća, birtija”, “Il’ si bos, il si hadžija”, “Pišonja i Žuga”.

Muzički festival “Egzit” završava se večeras, a kao glavne zvijezde najavljeni su Roizin Marfi, po mnogima art-pop kraljica, te soul senzacija “Reg`n Boni Manu”.

Ovogodišnji “Egzit”, 18. po redu traje pet umjesto dosadašnjih četiri dana, a organizatori očekuju rekordnu posjetu. Na festivalu su prisutni gosti iz čak 70 država svijeta, među kojima i onih dalekih poput, Australije, Brazila, Indije, Kine, Malezije, Argentine, Kube, Južnoafričke Republike.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )