FOTO: InfoBijeljina.com

Viktor Vasić MMA i K1 borac iz Bijeljine krajem oktobra i početkom novembra nastupa u dva spektakularna meča u Tuzli i Banjaluci, najavljujući vrhunsku borbu.

Vasić navodi da je nakon pauze od tri godine kada su MMA mečevi u pitanju vrijeme da se vrati u „kavez“, napominjući da je u tom periodu odradio veći broj K-1 mečeva.

„Nakon neozbiljnosti nekih ljudi i nekoliko otkazivanja, organizator se potrudio da mi nađe protivnika i moj meč na "NFC Fight Night 10" je zvanično potvrđen za 26. oktobar u tuzlanskoj dvorani Mejdan” rekao je Vasić za portal InfoBijeljina. 

Image may contain: 2 people, including Viktor Vasic, text

Nakon ovog meča, u kome mu je protivnik Marko Đorđević, Vasić se sprema za veliki spektakl u banjalučkoj dvorani Borik na "Hektor Fight Night", 8. novembra, kada ga u ringu čeka Alija Tučak.

Image may contain: 2 people, including Viktor Vasic, text

“Kao i uvijek, niti biram protivnike, niti disciplinu u kojoj se borim. Ubrzo poslije "NFC" u Tuzli, gdje radim MMA meč, dogovoren je još jedan meč, ovog puta po K-1 pravilima. Vrhunska organizacija, odličan protivnik, veliki spektakl”, poručio je Vasić. 

 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )